News

 • 21/02/2019

  (Slovenščina) ZAPOSLUJEMO – Pridruži se Itelisovi ekipi!

  Sorry, this entry is only available in Slovenian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

  Zaradi pridobitve novih projektov na področju zdravstva krepimo ekipo in želimo v svoje vrste pritegniti 3 sodelavke ali sodelavce za delovno mesto:

   SAP SVETOVALEC (m/ž) za področje Uvajanja SAP Rešitev v bolnicah

  Od kandidatov pričakujemo:

  • Vsaj višješolsko izobrazbo iz  zdravstvene dejavnosti oziroma višješolko izobrazbo iz drugih področij, ki so jim omogočile delo v zdravstveni dejavnosti
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Vozniški izpit kategorije B
  • Dobre komunikacijske sposobnosti, pripravljenost na timsko in terensko delo ter pozitivna naravnanost

  Iskana specialistična znanja na posameznem področju so poznavanje:

  • Poznavanje procesov v zdravstveni dejavnosti, predvsem v bolnišnicah
  • Tehnična naravnanost
  • Znanja iz uporabe MS orodij (Excel, Word)
  • Uporaba ERP informacijskih sistemov je prednost
  • Poznavanje SAP rešitev je prednost

  Nudimo dinamično in kreativno delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju s sedežem v Ljubljani ali Kopru, aktivno strokovno izobraževanje in certificiranje, možnost osebnega napredovanja ter variabilno nagrajevanje in fleksibilen delovni čas.

  Vaše prijave z življenjepisom posredujte preko portala MojeDelo.com do 14.06.2019.

  Za dodatne informacije pokličite 01/242-70-30, ga. Polona Lenarčič.

  Vaše prijave bomo obravnavali zaupno in v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.

 • 25/01/2018

  (Slovenščina) Postanite del SAP ekipe!

 • 20/03/2017

  (Slovenščina) Javni razpis 2017

 • 17/05/2016

  (Slovenščina) Sporočilo za javnost – srečanje United VARs partnerjev

  Sorry, this entry is only available in Slovenian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

  Deset let obstoja United VARs združenja SAP partnerjev, pridobitev naziva SAP Platinum partner, povezvoanje velikih in malih partnerjev za večjo prodornost, bolje storitve in širitev znanj so bile smernice letošnje konference konec aprila. Več o tem v sporočilu za javnost.

  PR - united vars 2016 maj

 • 05/05/2016

  (Slovenščina) Partnerstvo je vse

 • 26/04/2016

  (Slovenščina) Rešitve v oblaku na Cisco opremi

 • 10/03/2016

  (Slovenščina) VAR – go live

 • 14/02/2016

  (Slovenščina) Itelis postal Gold in GVar SAP partner

 • 25/08/2015

  Vabilo na dogodek – Postavite stranke v središče vašega poslovanja, 17.09.2015 – brezplačna udeležba

 • 25/07/2015

  (Slovenščina) Sporočilo za javnost

 • 04/05/2015

  Utrinki z 10. konference United VARs

  10. konferenca United VARs, april 2015 -  United VARs letos že v 71 državah s 33 partnerji / Združenje SAP partnerjev mednarodnim podjetjem zagotavlja enovito SAP podporo po celem svetu / Ključ prihodnje rasti predstavljajo SAP rešitve v oblaku in SAP HANA / Ob globalizaciji poslovanja s pomočjo poznavanja lokalnih trgov do večje rasti

 • 11/05/2014

  Go-live za projekta Farmtech in Tajfun LIV

  V podjetjih Farmtech in Tajfun LIV so v letošnjem letu zaključili s projektom uvedbe SAP ERP po principu roll-out.

  Podjetje Farmtech iz Ljutomera, vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije, trži svoje proizvode pod blagovno znamko Tehnostroj in Farmtech. V enem letu je s pomočjo naših svetovalcev uvedlo SAP ERP z moduli FI, CO, SD, MM, PP in WHM pod okriljem matičnega podjetja Komptech.

  Podjetje Tajfun LIV je proizvajalec hidravličnih nakladalnih dvigal, ki ga je nedavno kupilo podjetje Tajfun Planina. Tajfun Planina že vrsto let uspešno uporablja SAP ERP z našo prednastavljeno rešitvijo ITM, zato so se odločili, da z našo pomočjo uvedejo rešitev tudi v hčerinskem podjetju Tajfun LIV. Podjetje je z januarjem 2014 uspešno zaključilo projekt uvedbe in se tako pridružilo matičnemu podjetju  v skupini zadovoljnih SAP uporabnikov.

 • 21/06/2013

  Promocijski video

  Itelis je skupaj s petimi najboljšimi izvoznimi strankami pripravil promocijski video, ki ga bomo uporabljali tako na naših lokalnih, kot na mednarodnih dogodkih, predvsem v povezavi z United VARs partnerji po celem svetu. Ponosni smo na naše stranke in na naše delo. Vabljeni k ogledu!

  Prenesi video: MP4 format | Ogg format

   

 • 17/05/2013

  Itelis dogodek za SAP uporabnike: Ideje in nasveti za oplemenitenje vašega SAP poslovanja

  Itelis dogodek za SAP uporabnike

  16.maja 2013 smo organizirali, v Hotelu Mons Ljubljana, dogodek za SAP uporabnike. Obiskovalcem smo predstavili SAP CRM RDS rešitev skupaj s stranko MIKRO+POLO, kjer smo rešitev uvedli, kako lahko nadgradijo SAP HCM modul za upravljanje s kadrovskimi viri ter nekaj novosti, ki jih prinašajo SAP Enhancement Package-i.

  Naši partnerji so predstavili kako s SAP PLM rešitvijo skrajšajo lansirne čase izdelka in povečajo njegovo profitabilnost (ESPEDIA, ITALIJA), SAP hosting in virtualizacijo SAP-ja (AKSON, LJUBLJANA), kako od ideje do prototipa s 3D tiskanjem (ORTOTIP, MARIBOR) in zajem dokumentov ter parkiranje v SAP (DOTCOM, LJUBLJANA).

   

  Zahvaljujemo se vsem predavateljem, ki so nam pomagali uspešno izvesti dogodek ter vsem obiskovalcem, ki so razlog za naš trud.

 • 12/04/2013

  United VARs letna konferenca

  United Vars SAP Group Picture

  Kot člani elitnega združenja SAP United VARs, smo se udeležili tradicionalne letne konference združenja, na kateri smo se pogovarjali o novostih v SAP okolju in o možnostih sodelovanja na projektih, seveda pa je vseh 32 članov pridno izkoristilo priložnost za spoznavanje in iskanje znanja, ki ga lahko črpamo drug od drugega. Na sliki: Predstavniki United VARs partnerjev, med njimi direktor podjetja Itelis, Mitja Buda.

 • 29/03/2013

  Vesele Velikonočne praznike!

  Itelis velikonočna jajca

  V Itelisu neprestano razmišljamo o naših strankah, projektih in rešitvah. Tako med sestankovanjem kdaj ob primerni priložnosti tudi kakšno ušpičimo. Danes je bila prava priložnost, saj so pred vrati Velikonočni prazniki. In kaj ne sme manjkati? Pirhi. Tukaj so Itelisovi.

  Vesele Velikonočne praznike vsem!

 • 11/01/2013

  Uspešen go-live projekta v Resistecu

  Po slabih šestih mesecih implementacijskega projekta po principu roll-out, so v podjetju Resistec skupaj s hčerinskima podjetjema Athos in Metaltec s 01. januarjem 2013 začeli samostojno uporabljati SAP ERP rešitev. S pomočjo izkušenih svetovalcev itelis in ključnih uporabnikov matičnega podjetja KRAH iz Nemčije, bodo v Resistecu poslej uporabljali sistem SAP z moduli FI, AA, CO, SD, MM, WM, PP in QM. V podjetjih Resistec in KRAH so zadovoljni s potekom projekta in z veseljem pričakujejo prve vidne koristi, ki jih bo implementacija SAP rešitve prinesla v poslovanje.

  Želimo jim uspešno poslovno pot v 2013!

 • 11/09/2012

  Itelis se seli v nove poslovne prostore

  Spoštovani!

  Obveščamo vas, da se z dnem 01.10.2012 Itelis d.o.o. seli v nove poslovne prostore na Dolgi most v poslovno stavbo Copia.

  Naš novi naslov je:

  ITELIS d.o.o.
  CESTA V GORICE 1
  1000 LJUBLJANA

  Vsi ostali kontaktni podatki podjetja in zaposlenih ostanejo nespremenjeni.

 • 23/08/2012

  Itelis član United VARs

  Itelis je postal član United VARs mednarodnega združenja vodilnih SAP partnerjev za SMB tržišče. United VARs je globalno mednarodno združenje SAP partnerjev, ki povezuje in združuje vodilne SAP partnerje, ki so specializirani za področje srednje velikih in malih podjetij, predvsem v proizvodni industriji. Članstvo v tej prestižni družbi si SAP partner prisluži z izpolnjevanjem strogih meril in kriterijev, ki kažejo na njegove bogate izkušnje, strokovnost, strategijo in poslovno naravnanost kupcu. Združenje omogoča podjetjem, ki se odločajo za implementacijo SAP rešitev mednarodnih razsežnosti, poiskati najboljše(ga)  implementacijske(ga) partnerje(a) po regijah in državah.

  http://www.united-vars.com/

 • 23/08/2012

  Roll-out projekt v RESISTECu

  Itelis je bil izbran kot najprimernejši implementacijski partner za uvajanje SAP rešitve po principu roll-out v podjetju RESISTEC Kostanjevica. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo visokokakovostnih elektronskih elementov in uporov. Resistec spada v skupino KRAH iz Nemčije, ki s sistemom SAP posluje že nekaj časa in želi z uvedbo SAP rešitve v hčerinskih podjetjih poenostaviti in optimizirati poslovanje. Podjetje Resistec bo poleg svojega poslovanja na SAP rešitev priključilo tudi poslovanje svojih dveh hčerinskih podjetij Metaltec in Athos. Predviden prehod v živo je 01.01.2013.
 • 23/08/2012

  Zaključeni projekti

  Prehoda v živo z rešitvami SAP v podjetjih PETA (Ljubljana) in YDRIA MOTORS (Cerknica) sta s pomočjo požrtvovalnih projektnih skupin strank in ekipo Itelis uspešno zaključena.  Med tem, ko zadovoljni stranki veselo »SAP-ata«,  ekipa Itelis že uvaja novo SAP rešitev v podjetje RESISTEC iz Kostanjevice.
 • 28/02/2012

  SAP All in One rešitev za srednje velika in mala trgovska podjetja

  POZOR!

  V kolikor niste lastnik/ direktor/ vodja IT/razvoja/nabave uspešnega trgovskega podjetja, ne berite dalje!

  Vljudno VAS vabimo na BREZPLAČNI DOGODEK za podjetja, ki se ukvarjajo s TRGOVINO, na katerem vam bomo s pomočjoDIREKTORJA  znanega uspešnega TRGOVSKEGA PODJETJA predstavili možnosti, ki jih ponujajo SAP rešitve, za IZBOLJŠANJEvašega poslovanja.

  Rezervirajte si 29.03.2012 za pridobivanje novih IDEJ, spoznavanje najboljših POSLOVNIH PRAKS in navezovanje STIKOV z vami podobnimi!

  Program dogodka:

  Postojnska jama, Jamski dvorec, 29.03.2012

  09.00 09.15  Registracija
  09.15 09.30  Pozdravni nagovor – Mitja Buda, Itelis
  09.30 10.15  SAP ni samo za velike – rešitev it. trade za trgovska podjetja – Jožica Žukovec, itelis
  10.15 11.30  Na uspeh vplivajo dobre poslovne odločitve. Mi imamo SAP! – Marko Podgornik, Mikro+Polo
  11.30 11.45  Odmor
  11.45 12.30  SAP CRM RDS – CRM po vaši meri – Monika Zajc, SAP Slovenija
  12.30 13.00  Odprt pogovor, vprašanja in odgovori – Marko Podgornik, Mikro+Polo in svetovalna ekipa itelis
  13.00 14.30  Kosilo
  14.30 15.45  Skupinski ogled Predjamskega gradu

  Vzemite si čas in ne zamudite izredno zanimivih IZKUŠENJ IZ PRVE ROKE, zato se prijavite še danes na barbara.boldin@itelis.eu.

  S spoštovanjem,

  Ekipa Itelis d.o.o.

 • 04/10/2011

  Projekti implementacije s polno paro

  Ekipa podjetja Itelis je poleg projektov implementacije pri podjetjih Ydria Motors in PETA, podpisala tudi uvajanje roll-out-projekta v podjetju Saubermacher. Prva faza projekta vključuje implementacijo FI in CO modulov, kasneje predvidoma tudi logistika in HCM. Vsi projekti tečejo v skladu s projektnimi načrti in s polno paro.
 • 03/10/2011

  SAP za proizvodna podjetja

  POZOR!

  V kolikor niste lastnik/direktor/vodja IT/razvoja/nabave uspešnega proizvodnega podjetja, ne berite dalje!

  Vljudno VAS vabimo na BREZPLAČNI DOGODEK za podjetja, ki se ukvarjajo s PROIZVODNJO, na katerem vam bomo s pomočjo DIREKTORJEV dveh znanih uspešnih PROIZVODNIH PODJETIJ predstavili možnosti, ki jih ponujajo SAP rešitve, za IZBOLJŠANJE vašega poslovanja.

  Rezervirajte si 06.10.2011 za pridobivanje novih IDEJ, spoznavanje najboljših POSLOVNIH PRAKS in navezovanje STIKOV z vami podobnimi!

  Program dogodka:

  Postojnska jama, Jamski dvorec, 06.10.2011

  09.00- 09.30  Registracija
  09.30- 09.40  Pozdravni nagovor – Mitja Buda, Itelis
  09.40- 10.00  SAP sistem je rešitev za velike:podiranje mita -  SAP Slovenija
  10.00- 11.00   Managerski pogled na poslovanje pred in po implementaciji SAPja – Janez Širovnik, SIP Šempeter
  11.00- 11.15     Odmor
  11.15- 12.15     Podjetje dve leti po uporabi SAPja – Iztok Špan, Tajfun Planina
  12.15- 12.40    Zakaj razmišljati o DMS in PLM sistemu v proizvodnji – Miran Meglič, Itelis
  12.40- 12.55   Lexmark printerji: investirajmo pametno v svojo infrastukturo – Dominik Selan, S-Mark
  13.00- 15.00  Kosilo
  15.00 16.30   Skupinski ogled Postojnske jame

  Vzemite si čas in ne zamudite izredno zanimivih IZKUŠENJ IZ PRVE ROKE, zato se prijavite še danes na barbara.boldin@itelis.eu.

  S spoštovanjem,

  Ekipa Itelis d.o.o.

 • 03/10/2011

  Uspešen go-live za podjetji Škrlj d.o.o. in Prodent Int.

  Z marcem 2011 je ekipa svetovalcev podjetja itelis uspešno zaključila dva implementacijska projekta. Z rešitvijo it.manufacturing za proizvodna podjetja, je itelis podjetju Škrlj d.o.o. omogočil enostavnejše in učinkovitejše delovanje ter večji nadzor nad proizvodnjo. Podjetje Škrlj d.o.o. je z januarskim prehodom v živo začelo uporabljati SAP s polno paro in se v pomlad ter poletje ozira s popolnim fokusom na svoj posel.

  Prav tako je ekipa itelis strokovnjakov z marcem 2011 pospremila v samostojno pot na sistemu SAP podjetje Prodent Int. Z moduli finance in računovodstvo, prodaja in distribucija, materialno poslovanje ter kontroling, bo podjetje svoje poslovne procese upravljalo v SAP okolju z večjo transparentnostjo, urejenimi podatki in lažjo obvladljivostjo. Obema strankama želimo dobrodošlico v SAP svetu, uspešno poslovanje in sodelovanje v bodoče.